2 Nisan 2012 Pazartesi

Kırmızı top ateş çocuk ve su kız oyun

Yeniden farklı bir tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Bu sefer sizlwere üç farklı oyunun tanıtımını yapmaktayız. Bu oyunları oynarken çok eğleneceğinizi unutmayınız. Beceri türündeki bu oyunlar eminiz ki çok fazla ilginizi çekecek ve sizi eğlendirecek. Ateş çocuk ve su kız olsun kırmızı top oyunu olsun yada çizgi film kahramanı ben 10 hepsini zaten bir çoğunuz tanıyorsunuz. Biz tanımayanları bilgilendirmek için bu yazıyı yazma gereği duyduk. Lafı fazla uzatmadan neler anlatmak istediğimize bakabilirsiniz.

Merhabalar bilgilendirici tanıtım yazılarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Piyasa sürekli olarak çıkan yeni oyunlar hız kesmeden ardı arkasına devam etmektedir. Bundan dolayı bizlerde yazılarımızı hızlandırmaya çalışıyoruz ama tabi ki de bu kadar çok oyuna yetişmek mümkün olmuyor. Piyasaya giriş yapan onca yeni ve eğlenceli oyun arasından sizler için yine bazılarını seçtik ve inceledik. Öncelikle ilk olarak bahsetmek istediğimiz oyun ateş çocuk ve su kız oyunu. Klasik hale gelen ve çok sevilen bu eğlenceli oyunda aynı anda iki kahramanı kontrol etmeniz gerekiyor. Kahramanlardan birini klavyenizde bulunan yön tuşları ile kontrol ederken diğerini W,a,s,d tuşları ile yönetmeniz gerekiyor. Her bölümü farklı bir maceradan oluşmaktadır. Ateş ile ilerlerken suya girmemeye çalışıyorsunuz. Suya en ufak temasınız halinde oyun sona ermektedir. Buda sizin oyunda geriye sürükler. Su ile ise ateşten kaçmalısınız. Ateşin üzerinden atlamanız gerekiyor. Her ikisinin ortak düşmanı ise asit. Asit gördüğünüzde ateş çocuk ve su kız ikilisinin ikisini de uzat tutmalısınız.
Bunun haricinde kırmızı top isimli farklı ve çok eğlenceli başka bir oyundan daha bahsetmek istiyorum. Bu oyunda adından da anlaşılacağı gibi kırmızı renkli topu yönlendirmeye çalışıyorsunuz. Kırmızı renkli topu yönetirken yön tuşlarını kullanmanız yeterlidir. Her bölümde ulaşmanız gereken bir bayrak var. O bayrağa ulaşmayı başarmanız halinde o bölümü başarı ile geçmiş sayılırsınız ve yeni sevile ile eğlenceye devam edersiniz. Oyun 15 bölümden oluşmaktadır. Her bölüm bir öncekinden daha zorludur. O yüzden her bölümde konsantrenizi biraz daha üst seviyeye getirmelisiniz. Oynarken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacak ve çok eğleneceksiniz.

Bunların haricinde ayrıca çizgi film hayranlarının yakından takip ettiği ve çok sevdiği bir kahramandan bahsetmek istiyorum. Bu kahraman öyle ki son yıllara damgasını vurmuş ve çok sevilmiştir. Cartoon Network firması tarafından yayınlandığı söylesek eminiz ki bir çoğunuz bne10 ismini aklınızdan geçirmişsinizdir. Ben 10 hayranları tarafından çok sevilmekte ve üzerine toz kondurulmamaktadır. Öyle ki bu kahraman ile oyun oynama keyfi her geçen gün daha da büyümektedir. Siz hala bu zevke sahip olmadıysanız çok geç kaldığınızı üzülerek söyleyebiliriz. Sizler için oyun oyna kelimesi neyi ifade ediyorsa emin olunuz ki bizler için de aynı şeyi ifade etmekte. Bu yüzden her yazımızda sizler için farklı ve eğlenceli oyunlar seçiyoruz.

Bizlere gelen mailler de daha çok beceri , macera, zeka ve friv kategorileri hakkında bilgiler istenmekte. Bu sebep ile bizlerde sizlere tercihleriniz doğrultusunda yeni yazılar yazmaktayız. Hal böyle olunca yazılarımız da ardı arkasına gelmektedir. Bundan sonra da yine en heyecanlı ve macera dolu ürünlerin tanıtımlarını yapacağımızdan emin olabilirsiniz. Her yeni oyuna yetişmesekte sizleri bilgilendirmek için devamlı yeni içerikler ile burada olacağız. Yazımızı burada sonluyor ve iyi eğlenceler diliyoruz.

http://3boyutluoyunlar.tumblr.com/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder