30 Mart 2012 Cuma

Bebek Oyunları

İşte yine yeni bir tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Sizlere bu sefer kız çocuklarının ilgisini çekecek eğlenceli bir oyundan bahsedeceğiz. Kızların özelikle de küçük kız çocuklarının en sevdiği oyuncak nedir diye sorsak şüphesiz en çok bebek cevabını alırız. Bizde bunu bildiğimzi için onlara özel bir yazı hazırladık.

Yeni bir tanıtım yazısı ile karşınızdayız. Bebekler çocukların özellikle de kız çocuklarının her zaman ilgisini çekmeyi başarmıştır. Öyle ki sadece bu sektörde var olup yıllardır bu zamana gelmeyi başarmış bir çok bebek markası bulunmaktadır. Kız çocukların her daim ilgisini çekmeyi başarmış olan bu esrarengiz oyuncağın en büyük markası şüphesiz barbie'dir. Bebek oyunları ile oynamak minikleri devamlı olarak mutlu etmektedirler. Kendi aralarında bir sürü değişik ve eğlenceli oyunlar oynasalar da bebekler ile oynamanın keyfi ve heyecanı her zaman daha değişik ve eğlenceli olmuştur. Bebek oyunları ile en sevdiğiniz kahramanı giydirebilir, temizleyebilir yada evcilik oynayabilirsiniz. Bunları yaparken ihtiyaç duyulan tek şey hayal gücüdür. Nasıl erkekler futbol yada savaş tarzındaki oyuncaklar ile mutlu olup eğleniyorlar ise kızlarda sevimli bebkler ile ilgilenmekten hoşlanıyorlar.
Yanda resmini gördüğünüz oyunda bebeklerin bakımını üstleniyorsunuz. Sevimli yavrulara bakarken onların ilgisini kazanmalı ve ihtiyaçlarımnı gidermelisiniz. Onların canı sıkılmamalı ve karınları tok olmalı. Tabii ki bunları sağlayacak olanda sizlersiniz. Bunları yapabilmek için mouse ile kontrol edip onlar ile ilgileneceksiniz. Karınlarını dıyurup onlara oyuncak verip keyifli olmalarını sağladıktan sonra onlardan kalan bazı çöpler olacak. Bu çöpleri toplayıp çöp kovasına atmalı ve etrafıda temiz tutmalısınız. İyi eğlenceler mutlu günler dileriz.

http://manyakoyun1.blogcu.com/bebek-oyunlari/12109885

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder