13 Mart 2012 Salı

Oyun Kuzusu

Selam oyun severler. Yeni bir oyun tanıtımı ile yeniden birlikteyiz. Her yazıda farklı ve eğlenceli oyunların tanıtımlarını yapmaya devam ediyoruz. Bugün tanıtacağımız oyunun ismi oyun kuzusu. Oldukça eğlenceli beceri oyununda sevimli beyaz tüylü kuzuları bulundukları yerden karşıya geçirmeye çalışıyorsunuz. Karşıya geçirmeye başarmanız halinde daha zorlu bir etap ile kaldığınız yerden devam ediyorsunuz. Kuzuların kontrolünü sağlamak için klavyenizdeki ok "yön" tuşlarını kullanıyorsunuz. Her bölümde farklı bir strateji izleyerek verilen ip uçlarını yakalamaya çalışıyorsunuz. Gittikçe zorlaşan, zorlaştıkça beyin fırtınasına dönüşen bu eğlenceli oyundan büyük keyif alacağınızı düşünüyoruz. tabii ki oyun oynamaktan hoşlanıyorsanız. Yoksa ne bu yazıyı okuyun nede söylediklerimizi uygulayın.

Bunu haricinde aynı manyak oyun sitesinde önereceğimiz bir ilginç oyun ise friv 2. Bu oyunda bir öncekindeki gibi zeka ve becerinin harmanlaması ile ortaya çıkan eğlenceli bir oyundur. Bu ve buan benzer daha bir çok oyunu yeni oyun trendi friv kategorisinde bulabilirsiniz. Oyunlar ile aranız iyi ise friv'in ne demek olduğunu az çok biliyorsunuzdur. Friv yeni çıkan eğlenceli ve zevkli oyunların bir araya toplandığı yeni bir oyun ismidir. İçerisinde hemen her türlü oyun girmektedir.

Tek şart oyunun zevkli ve insanları mutlu etmesidir. Spor, beceri, savaş, macera, giydirme, futbol, bilardo ve sporun değişik dallarının barındığı bu gruptaki oyunlar ile zamanın nasıl geçtiğini anlamazsınız. Türkiye'nin ve Dünyanın en iddialı oyunlarını bulacağınız bu oyun akımı için manyak oyun sitesine dilediğiniz zaman giderek ücretsiz olarak oynayabilirsiniz. Yeni oyun tanıtımında görüşmek üzere iyi eğlenceler dileriz.


http://frivbeceri.blogspot.com/2012/03/oyun-kuzusu.html

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder